Montagematerialen voor zonnepanelen op plat dak

Voor verschillende daken zijn er verschillende soorten oplossingen voor de montage van zonnepanelen. Het montagemateriaal bestaat uit aluminium profielen en roestvaste schroeven en bouten. In sommige gevallen worden er zelfs geanodiseerd aluminium toegepast voor waardoor het aluminium zelfs tegen zoutwatermist bestendig is.

Zonnepanelen kunnen gemonteerd worden op ieder plat dak. Oók op bitumen, PVC of EPDM (kunststof daken) kunnen wij zonnepanelen voor u installeren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij dat allemaal al eerder gedaan, en schrikken wij er in tegenstelling tot andere installateurs niet voor terug!

ZONNEPANELEN OP PLATTE DAKEN

Voor platte daken werken we veel met FlatFix Fusion van Esdec, net als wij gevestigd in Deventer. De zonnepanelen hebben een helling van 13 graden  en kunnen ook oost-west worden opgesteld. De rijen zijn gekoppeld en de zij- en achterzijden zijn afgesloten waardoor de toe te voegen ballast wordt geminimaliseerd. Een oost-west opstelling wordt toegepast bij dakruimtes waar de vierkante meter optimaal benut moet worden of waar de opbrengst van de zonnepanelen zoveel mogelijk over de dag verdeeld moet worden. Esdec geeft een fabrieksgarantie van 20 jaar op hun montagemateriaal, en wordt door ons ook al 15 jaar zonder één enkel probleem gebruikt.