schaduwmanagement schaduwbeheer zonnepanelen deventer

Installaties zonnepanelen in Deventer

Korte fotoreportage van installaties van zonnepanelen in Deventer en omstreken

Via deze link vind je een fotoreportage op YouTube van installaties van zonnepanelen in Deventer, Olst, Twello en Apeldoorn. Zoals je kunt zien wordt er veilig en vakkundig gewerkt en heeft de klant een goede installatie voor de lange termijn en kunnen wij dit werk over 10 jaar nog met alle plezier verrichten.

Elektrotechnicus gespecialiseerd in zonnepanelen

Bonk Elektro levert en installeert zelf de zonnepaneleninstallaties als erkend elektrotechnisch installateur en is aantoonbaar bekend met de nieuwste ontwikkelingen rond de NEN1010. Tevens zijn wij in het bezit van zegelrecht bij installaties van de netbeheerders Enexis, Liander en Stedin. Alleskunners kunnen niet alles en daarom probeert Bonk Elektro zich te onderscheiden als specialist.

Gebruikte materialen

De meest gebruikte zonnepanelen in dit filmpje zijn die van Bisol, dit is een relatief kleine fabrikant in Slovenië. De panelen kennen een fabrieksgarantie van 20 jaar (De installateur vraagt gratis een verlenging aan van 10 jaar bovenop de standaard 10 jaar en ontvangt hier een certificaat voor van Bisol).

In onze ervaring is de kwaliteit continu, hierbij controleren wij de panelen optisch op; fabrieksfouten, afwerking en kleur. Bij sommige merken zijn er strepen van met de hand aangebrachte coatings te zien, reflectieverschillen wat optisch resulteert in kleurverschillen, maar soms ook zelfs kleurverschillen. Niemand wacht bij een investering van een paar duizend Euro een dambord op hun dak aan verschillend ogende vlakken.

Naast duurzame kwaliteit kennen de zonnepanelen van Bisol ook een stabiele vermogensoutput welke wij per paneel kunnen volgen op ons portaal van SolarEdge waar we meer dan 100 installaties op monitoren op opbrengst en juiste werking.

Veilig werken

Werken op hoogten komt niet zonder risico’s, deze risico’s proberen wij te verkleinen door veilig te werken volgens de aangegeven richtlijnen van VCA en de arbowetgeving. Naast veiligheid voor onze gezondheid kunnen er serieuze boetes worden uitgedeeld en kan zelfs de klant in problemen komen als opdrachtgever bij een ongeval. Door veilig te werken houden wij het leuk voor onszelf, de klant en voor de branche!

 

zonnepanelen deventer diepenveen rss solar

Veilig werken met RSS valbeveiliging