Recensies en reviews klanten zonnepanelen

Recensies en reviews van zonnepanelenklanten uit Deventer

Als elektrotechnisch installateur zijn wij inmiddels meer dan 10 jaar actief in de regio’s Zwolle, Apeldoorn en Deventer. 10 jaar activiteit en deze regio’s betekend ook veel contacten met klanten en hun eigen ervaringen. Wij zijn zeer dankbaar voor de reacties die sommige van deze klanten online communiceren op diverse fora en beoordelingswebsites. Wij houden van ons vak en hopen dit ook uit te stralen in ons werk zodat dit ook verder wordt gecommuniceerd en resulteert in continuïteit in het leveren van zonnepanelen in Deventer en er rond omheen. Naast mond tot mond reclame kunnen klanten hun bevindingen als recensies en reviews communiceren voor andere geïnteresseerden.

 

Allebedrijvenindeventer.nl (Allebedrijvenin.nl)

Allebedrijvenin.nl is een marketingbedrijf dat voor iedere stad een website heeft waar lokale bedrijven in vermeld staan en waar eindklanten recensies of reviews kunnen plaatsen. Dit zijn unieke verhalen van klanten over hun ervaringen met een specifiek bedrijf. Hier vindt u een link naar de recensies over Bonk Elektro op de website van Allebedrijvenin Deventer.

 

Reviews op Google Maps

Voor het vinden van lokale bedrijven heeft Google Maps locaties op hun kaarten staan die de betreffende bedrijven ook aan kunnen passen en waar foto’s van activiteiten kunnen worden toegevoegd. Ook hier kunnen klanten hun verhalen schrijven over hun ervaringen met deze bedrijven. Verder staan hier alle contactgegevens in vermeld en de openingstijden van de bedrijven. Hier vind je de link naar het profiel van Bonk Elektro op Google Maps.

 

Beoordelingen en reacties Zelf Energie Produceren

recensies reviews klanten zonnepanelen

Enexis is netbeheerder in Overijssel en heeft daarom alles te maken met zonnepanelen en de distributie en levering van elektrische energie aan woonhuizen en bedrijven. Zonnepanelen leveren immers hun energie weer aan dat net. De fabrikanten van de omvormers, elektronica die de stroom van de zonnepanelen omvormen en terugleveren volgens de netcode passen hun instellingen aan in samenspraak met de netbeheerders van Nederland. Enexis heeft een eigen platform en forum voor eigenaren van zonnepanelen. Hier staan ook de installateurs op vermeld en kunnen ook reviews over Bonk Elektro op gevonden worden.

 

Recensies op Facebook

Op Facebook.nl heeft een groot deel van de Nederlandse inwoners een eigen profiel staan. Hier kunnen bedrijven zichzelf ook profileren en zelfs adverteren met een uitgekozen doelgroep van leeftijd en interesses. Mensen kunnen zo’n pagina “liken” en bijblijven met de meest recente activiteiten van het betreffende bedrijf. Naast het “leuk vinden” van zo’n pagina kunnen mensen ook hun goed- en/of afkeuring uiten over het bedrijf. Hier vind je een link naar de pagina van Bonk Elektro op Facebook.

 

recensies reviews klanten zonnepanelen

Kwaliteit uit zich ook in positieve reacties van klanten