Over Bonk Elektro

Allebedrijvenin

Uw vakman op het gebied van zonnepanelen

Elektrotechnicus Ruben Bonk is het installatiebedrijf in 2006 gestart in Zwolle en is door de jaren heen veel particulieren en kleine bedrijven van dienst geweest bij de installatie van zonnepanelen, verlichting en in de overige elektrotechniek.

Als elektricien is hij nauw betrokken bij onze diensten en voert het werk zoveel mogelijk zelf uit. Zo weet u wie u over de vloer heeft en kunt u direct bij hem terecht voor al uw vragen. Waar nodig schakelt Ruben de hulp in van elektriciens uit de regio.

Ons werkgebied is regio Deventer (inclusief Apeldoorn, Zwolle en Zutphen). We houden onze diensten graag dichtbij huis om u snel te kunnen helpen en CO2-uitstoot te beperken.

  • InstallQ erkend elektrotechnisch installateur
  • Lid van branchevereniging Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni)
  • Heeft zegelrecht bij netbeheerders Enexis, Liander en Stedin
  • SBB erkend leerbedrijf voor opleidingen elektrotechniek tot niveau 4
  • Lid van Installateursvereniging Deventer en Omstreken, IDEO

Specialist

Bonk Elektro staat garant voor kennis en kwaliteit.

Eerlijke prijzen

We stellen graag een offerte met u op of verrekenen de arbeid op nacalculatie. Dat doen we eerlijk en betrouwbaar, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Erkend installateur

Wij zijn erkend door de InstallQ (voorheen SEI, KvINL en SterkIn) voor het ontwerp en de montage van elektrotechnische installaties.

Vakkundig

We hebben jarenlange ervaring in de elektrotechniek en houden onze kennis en certificaten up-to-date.

Time management

Wij zijn een klein bedrijf bestaande uit twee volwaardige elektromonteurs.  Zo weet u wie u in huis heeft en dat is wel zo prettig. We zijn gemakkelijk te bereiken, kunnen u snel van dienst zijn en onze werktijden aanpassen aan uw schema.