Over Bonk Elektro

Team met liefde voor het vak

Elektrotechnicus Ruben Bonk is het installatiebedrijf in 2006 gestart in Zwolle en is door de jaren heen veel particulieren en kleine bedrijven van dienst geweest bij de installatie van zonnepanelen, verlichting en in de overige elektrotechniek. Sinds 2010 specialiseert Ruben zich in zonnepanelen waar gaandeweg de focus van ons bedrijf naar is verschoven. Wegens de constante en groeiende vraag is het team uitgebreid met kundige collega’s met passie voor het vak.

Als vakman blijft Ruben nauw betrokken bij de installatieprojecten en voert hij het werk zoveel mogelijk zelf uit. Zo weet je wie je over de vloer hebt en kun je direct bij hem terecht voor al je vragen.

Ons werkgebied is regio Deventer (inclusief Apeldoorn, Zwolle en Zutphen). We houden onze diensten graag dichtbij huis om je snel te kunnen helpen en CO2-uitstoot te beperken.

  • InstallQ erkend elektrotechnisch installateur
  • Lid van branchevereniging Techniek Nederland(voorheen Uneto-Vni)
  • Heeft zegelrecht bij netbeheerders Enexis, Liander en Stedin
  • SBB erkend leerbedrijf voor opleidingen elektrotechniek tot niveau 2
  • Lid van Installateursvereniging Deventer en Omstreken, IDEO

Specialist

Bonk Elektro staat garant voor kennis en kwaliteit.

Eerlijke prijzen

We stellen graag een offerte met je op of verrekenen de arbeid op nacalculatie. Dat doen we eerlijk en betrouwbaar, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Erkend installateur

Wij zijn erkend door de InstallQ (voorheen SEI, KvINL en SterkIn) voor het ontwerp en de montage van elektrotechnische installaties.

Vakkundig

We hebben jarenlange ervaring in de elektrotechniek en houden onze kennis en certificaten up-to-date.

Persoonlijk

Wij zijn een klein bedrijf met enkele eigen monteurs. Zo weet je wie je in huis hebt en dat is wel zo prettig. We zijn gemakkelijk te bereiken, denken met je mee en kunnen qua werktijden rekening houden met jouw schema.

Verkozen tot beste bedrijf

En we zijn met dank aan de positieve reviews van veel klanten ook nog eens al meerdere jaren verkozen tot beste bedrijf door www.allebedrijvenindeventer.nl.

team Bonk Elektro
Team Bonk Elektro
Elektromonteur
Zonnepanelendak