Stichting ZonDeventer

Vanaf juni 2014 doen wij weer mee in de nieuwe ronde van Stichting ZonDeventer en bieden hierbij pv-systemen van Europese makelij aan met panelen van Bisol en REC en met omvormers van SMA.

Van zondeventer.nl :

Stichting ZonDeventer is onafhankelijk en heeft als doelstelling om particulieren en bedrijven te helpen bij de aanschaf en implementatie van zonnepanelen. Wilt u gebruik maken van de collectieve inkoop? Vraag dan een offerte op bij de door Zon Deventer geselecteerde leveranciers: Atama of Bonk Elektro en vraag naar de voorwaarden van Zon Deventer. Wanneer u gebruik maakt van de duurzaamheidslening kunnen particulieren voor €0,00/maand zonnepanelen laten installeren. In de informatieavonden wordt dit verder uitgelegd.

De volgende informatieavond is op maandag 16 juni om 19:45 bij de Ichtuskerk Holterweg 108 te Deventer. Programma 16-06-2014_1.pdf

Stichting ZonDeventer heeft in 2011 de eerste subsidieaanvraag ingediend bij de provincie overijssel voor 200kWp. Eind februari 2012 heeft Bonk Elektro de eerste zonnepanelen bij deelnemers van Zon Deventer geïnstalleerd en daarnaast de elektrawerken voor 50 woningen in onderaanneming voor een andere, door ZonDeventer gekozen leverancier/installateur.